test banner

Drifted is online!

Drifted is online!

Drifted
Drifted is het adres voor RC driften. Wij zijn gespecialiseerd in enkel en alleen RC driften.

De naam zegt dus ook meteen alles. Drift - Ed. De combinatie van RC driften en Edwin.
 

Ontstaan uit passie
Drifted is ontstaan uit passie voor RC driften. Al in 2006 had oprichter Edwin Pols zijn eerste RC drift auto aangeschaft. Het begon toen allemaal met electro tape om de bandjes. Hierdoor kon de auto glijden en werden voorzichtig de eerste drifts gemaakt. En dat was gaaf! 
 

Deze verslaving is nooit meer over gegaan en vormt de basis voor ons bedrijf.
 

10 jaar ervaring
Al 10 jaar lang zijn wij dus actief in RC driften. Zowel recreatief (voor de fun) als competitief (in wedstrijd verband) zijn wij actief. Dit in binnen- en buitenland. Hierdoor volgen wij alle ontwikkelingen en actualiteiten. Deze ervaring en kennis dezen wij graag met u.
 

Resultaten
De afgelopen 10 jaar heeft Edwin aan heel wat competities en evenementen over de hele wereld deelgenomen. Met veel enthousiasme en zelfs met een aantal mooie successen. Hieronder enkele highlight van de afgelopen jaren:
 

  • 3-voudig Nederlands kampioen ( D1:10 ).
  • 2e plaats in het Europese kampioenschap ( King of Europe RC Series 2015 )
  • 2e plaats tijdens het D1RC worlds event in England
  • 3e plaats twin class tijdens Yokomo Drift Worlds in Japan

Ons doel
Wij willen de passie en ervaring met RC driften delen met u. Wij geloven er in dat als we informatie delen iedereen daar beter van wordt. En dit motiveert iedereen om zijn grenzen te verleggen. Hierdoor wordt iedereen beter.
 

Ons doel is zorgen dat onze klanten uiteindelijk beter presterenin de wereld.
Maar hierbij is het belangrijk dat je nooit vergeet plezier te hebben in het driften. 
 

Waarom Drifted?
Omdat wij een winkel zijn die verder gaat dan allen de verkoop van RC drift producten. Door 10 jaar ervaring en passie bieden wij persoonlijk advies dat bij jouw wensen past. Of je nu net pas begint en graag een goed advies krijg voor je eerste aanschaf, of al jaren rijd en de hoogste eisen stelt aan je materiaal en vaardigheden.. Neem gerust even contact met ons op. We nemen de tijd en helpen je graag met je keuze.
 

Onze merken
Wij vertegenwoordigen enkel de merken waarvan wij overtuigd zijn van de kwaliteit. Dit komt bijna altijd doordat wij deze merken en producten zelf gebruiken.
 

Wij zijn officieel importeur van Yokomo. Dit merk is net als Edwin zelf ook al meer als 10 jaar actief binnen RC driften. Edwin heeft de afgelopen jaar dan ook altijd met Yokomo gereden en ervaring met zo’n beetje alle producten en chassis. Yokomo heeft een ruime collectie van de beste producten.
 

Kortom: Drifted. Jou RC drift winkel, met ervaring, passie, kwaliteit merken en de beste service.


Edwin Pols
Drifted

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »